Sjovt nok er det de mindre opgaver, der stjæler al din tid

Du har en virksomhed, som dagligt kaster en masse spændende, og mindre spændende, opgaver af sig. Sjovt nok har de mindre spændende opgaver en tendens til at stjæle det meste af din tid.

– også dine sene nattetimer, hvor du ellers skulle lade op til dagen efter.

Du har måske allerede opdaget fordelen ved at outsource funktioner som bogholderiet, men du har stadig for mange hatte på i hverdagen til at kunne fokusere på det du gør bedst og det du egentlig tjener penge på. Nu overvejer du om du mon kunne have gavn af at hyre en PA til organisering, kommunikation og evt. projektledelse

EN PERSONLIG ASSISTENT BRINGER ORDEN I KAOS

Derfor skal du arbejde sammen med mig

Vi har alle vores styrker og svagheder. Mange i min omgangskreds har peget på min evige tendens til at hjælpe som en svaghed, men jeg mener det er en styrke, en du kan drage gavn af. Derudover er jeg loyal, praktisk anlagt, besidder en stærk pligtfølelse og nyder at bringe orden i kaos.

Men det skulle gerne altsammen være noget en PA naturligt besidder. Det der gør mig anderledes er bl.a. at jeg med en kommunikationsbaggrund har arbejdet som tekstforfatter og så har jeg teknisk snilde. Det betyder for dig at jeg udover at skrive teksterne til din mailkampagne også kan opsætte det hele for dig i MailChimp og automatisere kampagnen, så du kan fokusere på at eksekvere på ordrerne.

HVEM ER JEG?

Jeg er uddannet cand.ling.merc. og har haft forskellige stillinger inden for kommunikation og salg i små såvel som store virksomheder, men uanset jobtitel var jeg altid mest begejstret for de arbejdsdage, hvor jeg kunne se at jeg gjorde en direkte forskel for en kollega eller chef. Forestil dig min begejstring, da jeg fandt ud af at man kan leve af at hjælpe andre mennesker og at sådan et menneske hedder en Personlig Assistent – også kendt som en PA.

kha-txt
virtuel-personlig-assistent-kirsten-hoy-andersen

Personlige fakta,
der har formet mig:

#1
Jeg har spillet klaver siden jeg startede som 6-årig, hvor læreren startede ud med at foreslå mig at vælge trommerne pga. mine korte fingre – men jeg er stædig og lærte siden at korte fingre arbejder særdeles hurtigt på et tastatur 🙂

 

#2
De sidste 12 år har jeg flyttet en del i forbindelse med uddannelse og job. Jeg har boet i bl.a. Frankrig og Australien, det blev endda til et par år i København, men nu er jeg igen hjemme ved rødderne i dejlige Vestjylland.

 

#3
Mit største idol er min mormor, som var en gæv vestjyde, hvis hjem altid var åben for alle. Hun var stortset blind, men det forhindrede hende ikke på nogen måde i at leve sit liv og være der for andre.

KONTAKT MIG, HVIS DU VIL SAMARBEJDE

Du er altid velkommen til at ringe – måske kan jeg også hjælpe dig. Det finder vi ud af sammen.