virtuel-personlig-assistent

Del dine mange opgaver
med én, du stoler på

hjaelp-til-opgaver

Du har mange opgaver, du synes ikke er interessante, mangler kompetencerne til eller bare ikke har tid til. Du skal "Råbe Høyt" hvis du mangler hjælp – noget de fleste er alt, alt for lang tid om.

MEN IKKE DIG – DU ER JO HER!

Og det er jeg glad for, du er. Det betyder nemlig, at vi har mulighed for at flytte bunkerne på dit bord over på mit. Jeg elsker nemlig alle dine små og store opgaver, både de administrative og dem, hvor der skal kommunikeres og skrives små hurtige eller dybdegående tekster.

Samarbejdet starter med at vi sammen holder et opstartsmøde, enten telefonisk eller jeg kommer ud til dig, hvor du fortæller mig hvilke opgaver du kunne tænke dig at overlade – er der tale om en større process, gennemgår vi denne sammen grundigt og inden jeg forlader dig ved du præcist hvilke opgaver jeg kan hjælpe dig med. Herefter kommer jeg med et detaljeret tilbud der indeholder præcis beskrivelse af hvad du får leveret og hvad det koster dig.

Alt mit arbejde klarer jeg fra mit kontor i Skjern med egen computer og telefon, så arbejdsredskaber, pension, feriepenge mm. slipper du for at tænke på.

kirsten-personlig-assistent-book

Der er 2 måder vi kan samarbejde på

Du kan vælge at hyre mig til et specifikt projekt, hvor vi aftaler et beløb for hele opgaven eller afregner på timebasis. Men der er også den langt mere spændende mulighed for at få frigivet tid i din hverdag med et længerevarende samarbejde, hvor vi aftaler et fast antal timer om måneden til et fast beløb.

Jeg foretrækker til enhver tid det længere samarbejde, for det giver mig muligheden for at lære dig og din virksomhed at kende og gør mig i stand til hurtigere at hjælpe dig. Derudover kræver mange PA-opgaver at du stoler tilstrækkeligt på mig til at lade mig håndtere interne filer, snakke med dine kunder eller andet og det er ikke ting man giver hvem som helst adgang til.

EN TELEFONSAMTALE ER ALT DER KRÆVES FOR AT KOMME I GANG.

Ring til mig og fortæl mig hvordan jeg kan hjælpe dig, så vender jeg tilbage med et tilbud.